B.L.U.E. Architecture Studio in Beijing

Beijing 2015-05

B.L.U.E. Architecture Studio is an office that fully takes the advantage of natural environment. We renovated the second level of this red brick building which used to be a residential build in for an old factory. We used a wall that’s made of red bricks to separate office and meeting room into 2 semi-closed space. The circle opening on the wall not only takes away the intense feeling generated by eye contact, but also makes the act of passing items more convenient. We designed an area for both exhibition and storage on the entire interior wall; and a liner light bulb at top of the wall that knits the whole space into one unit.

PROJECT NAMEB.L.U.E. Architecture Studio in Beijing
PROJECT LOCATIONJiangguo-Rd, Chaoyang District, Beijing, China
CLIENTB.L.U.E. Architecture Studio
SIZE1th Floor
SITE AREA-
BUILDING AREA60 ㎡
DESIGN PERIOD-
CONSTRUCTION PERIOD05.2015
PHOTOGRAPHY CREDITRuijing Photo