AREU in Beijng

Beijing 2017-11

The aim of AREU branch is to help customers pick gift, package it, and send it to them. Starting from the concept of “gift box”, we combined spatial design with brand image, and created 20 “boxes” with different sizes and types. Glaucous blue and gold are the theme color of AREU, which also contains transition tones such as yellow, white and grey etc. 

To make the interior wall richer in a stereoscopic feeling, the corresponding surfaces are painted in materials of different textures and colors. These surfaces that are irregular in sizes but organized in orders, together with the casting effect of artificial lights, add more hierarchies into the space. Though “boxes” are simple and common elements, detail design is a process aiming for “the simpler, the more elegant we should have”.

PROJECT NAMEAREU in Beijng
PROJECT LOCATIONJiuxian-Rd Beijing, China
CLIENTAREU
SIZE1th Floor
SITE AREA-
BUILDING AREA115 ㎡
DESIGN PERIOD-
CONSTRUCTION PERIOD11.2015
PHOTOGRAPHY CREDITRuijing Photo